Mala crna haljina i ovaj set nakita moraju biti dobra kombinacija. Bez greške, rekla bih. Sa ovim tipom nakita nikad nisam za neko eksperimentisanje, bar ne kada je garderoba u pitanju. Čini mi se da ga crna boja čini glamuroznijim. Ovo neće biti dug tekst iz prostog razloga jer nemam puno toga reći o ovom nakitu. Svaka nosi onako kako voli i uz koju kombinaciju najbolje pristaje, mada kažu da odabir nakita ima veze i sa karakterom. Kakvo je vaše mišljenje? 

 

Odličan je kao poklon. Preporučujem svakoj devojci da sebi naruči jedan ovakav jer će svaku crnu, jednostavnu kombinaciju učiniti savršenom. 

 

 

IMG 20171009 173009

 

 

 Set sadrži narukvicu, prsten, minđušice i ogrlicu.

 

 

IMG 20171009 172952  

 

A kada bljesne svetlost...:) 

 

 

IMG 20171009 172841 

 

Ukoliko vam se dopada, možete ga naručiti->klik

Kakav nakit vi rado nosite? 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.