Sajt Zaful mi je poseban zbog prve saradnje koju sam ostvarila uopšte sa nekim sajtom koji se bavi prodajom garderobe i svega ostalog neophodnom kako ženama, tako i muškarcima. Važe za jako kvalitetan sajt, lako se snalazite, a uz to garderoba je sjajna. Ova torbica je upravo sa tog sajta i meni je definitivno omiljena. 

 

Ne radi se o vezu. Deluje, i sama sam mislila da je tako, ali nije. Ovako na prvi pogled svakako ne možete da primetite razliku, ali je ipak reč o printu. Mislim da je daleko bolje jer ću je lakše održavati, u suprotnom bi se baš prljala. Što se tiče veličine, namenjena je za osnovne stvarčice. Ne može stati baš sve što je neophodno devojci van kuće, je l' te, ali je možete koristiti samo za večernje varijante, ukoliko vam je za dnevnu neophodna veća.

 

cvetnatorba 

Jako mi se dopada mehanizam kopčanja. Umesto kaiša imate zlatni lanac. Mnoge devojke su me već pitale gde sam je kupila, tako da evo otkrivam svima. Zato svi trk na link-> klik i naručite za sebe. Nećete se pokajati! :) Možete je nositi kako u toku dana, tako i uz elegantnu haljinu i večernju varijantu :) . 

 

floralbag2

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.