Nije da sam neki ljubitelj cveća na garderobi, ok volela sam i imam one modele sa vezom, ali ne i ovog tipa. Ovo je prvi put da kupim nešto od garderobe ovako šareno. Za sve je kriva ja mislim cvetna torbica o kojoj sam već pisala->klik

 

Nisam ni čitala o kom je materijalu reč, meni je delovala jako udobno i za svaki dan, što je bio pun pogodak kada sam je isprobala. Zaista i jeste udobna i za biti u njoj tokom čitavog dana. Prilično je duga, ispod kolena je i lepršava, svilenkastog materijala, te ćete se tako prijatno osećati u njoj, ma prosto kao da je i nemate na sebi. 

 

cvetnahaljina3

 

Ono gde sam ja pogrešila jeste veličina. Uzela sam je u M veličini i verujte mi da, iako nosim tu veličinu, velika mi je. Obično treba sa stranih sajtova naručiti za broj veću, ali se u ovom slučaju pokazalo da mi ne odgovara ni moja veličina, već broj manji. Što nije loše znati, je l' te? Zašto M kad može S? Tako da moj vam je savet da ipak naručite za broj manju ukoliko se odlučite za nju, a nadam se da hoćete. 

 

cvetnahaljina2

 

Ukoliko i vi volite ovakve prijatne haljine za svakodnevne šetnje, možete je naručiti->klik

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.