Ovosezonsku kolekciju „Sedam svetlosti dana” holandskog brenda Scotch & Soda odlikuju boje pozlaćena bež, bogata teget, zemljani pasteli i ostale nijanse inspirisane nebom koje se ulivaju u komade relaksiranog kroja i safari stila. Za ove boje i krojeve dizajneri holandskog brenda su inspiraciju pronašli u solo putnicima koji putuju po svetu.

 

Pre svega kreatorski tim je nadahnula priča o australijskoj spisateljici i svetskom putniku Robin Dejvidson, poznatoj po pešačenju od 1.700 milja kroz Zapadnu Australiju.

                                                   

scotch1                                                              

U ženskoj kolekciji spojeni su  prošiveni brokat i jarki dezeni sa sportskim prugama i minimalističkim formama, dok su krojevi suptilni. Za mušku kolekciju karakteristične su palete tamnog zlata, bronzanog odsjaja i boje dragog kamenja.  

 

scotch2

 

Kolekciju proleće/leto 2018 možete kupiti u prodavnici Scotch & Soda u Beogradu - Rajićeva Shopping centar, kao i radnjama Fashion &friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

Izvor:tekst i foto Harpersbazaar.rs

 

Author: Milka HobetkoEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.