Dragi moji, posle kratke pauze, sa ponosom vas dočekujem u novoj modnoj policiji! Moj današnji gost, jeste Marko Marosiuk, poznati Hrvatski dizajner. Da ne dužim, možemo krenuti sa komentarima! 

 

MPLB

 

Lepa Brena

Marko: Ja sam uvek govorio, i ostaću pri tome - Brena je Jugoslovenska Cher!  Ona ume i kroz svoju karijeru je često nosila revolucionarne i ekscentrične komade.

Ipak, za Prijinu svadbu, koja je bila pandan kraljevskom venčanju, odlučila se za izgled koji je ravan britanskoj aristokratiji!!!  Jednostavna haljina, nežne boje lavande pokazuje da Brena može da servira i minimalističku otmenost, a fascinator na glavi samo upotpunjuje styling i daje notu ekscentričnog šarma kraljevske porodice.

Ja: U potpunosti se slažem sa Markom! 

 

NBMP

 

Nina Badrić

Marko: Nina je jedna kulturna pevačica, kulturne muzike,  i u skladu s tim uvek je smerno i pristojno obučena. Pravo osveženje u moru golih pevačica. 

Ovo je jedna kombinacija u kojoj može nastupati i na nekoj intimnoj pozorišnoj sceni, a slobodno ovako može otići i na roditeljski sastanak ili na razgovor za posao u nekoj marketinškoj firmi. Romantična frizura je podmlađuje i naglašava njenu nežnu prirodu, a ove ptičice prosto slute na radost i čarobna jutra.

Ja: Nina je neko ko odiše glamurom i elegancijom, prava i jedina DAMA u svetu muzike na ovim prostorima. 

 

marinakozic

 

Marina Kozić

Marko: Dotična dama me podseća na Beyonce iz dana kada ju je mama Tina oblačila za red carpet.

Previše svega- i ogromna kosa i ogroman nakit i ogromna haljina, a o ovoj čipki da ne pričam. Apsolutno sam fan sirena siluete ali mi više odaje utisak operske pevačice koja je stigla pred kraj karijere pa se kao davljenik drži za neku staromodnu ideju glamura koja se graniči sa nekvalitetnim kičem. U suštini lepa devojka, samo da se malo update-uje sa trendovima.

Ja: Obožavam Marinu. Još iz dana kada mi je predavala u osnovnoj, pa sve do danas, kada je konačno postala 'ime', činjenica je da je Marina pre svega jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, o lepoti da ne pričam. Sve u svemu, iz ljubavi prema njoj ništa drugo neću reći! I LOVE MARINA!!! :) 

 

JKMP

 

Jelena Karleuša

Marko: Duša me boli što ovo moram da priznam, pošto nisam deo JK armije, ali Jecika kida! Prvo bih istakao da Jelena Karleuša ima ubedljivo najboljeg frizera u zemlji jer uvek ima najlepšu nadogradnju na estradi, i slobodno nek prosledi koleginicama (onima s kojima nije još zaratila) broj svog frizera! Ovaj outfit je nešto u čemu bi komotno nastupale i najveće svetske zvezde.

Jedino mi je moschino lanac malo previše, ali ipak je ovo Srbija i bitno je istaći ime makar jednog brenda.
Takođe ne razumem baš ni globalni fenomen ovih čizmi u kojima se nakon dva min upari noga, ali generalni utisak- kidanje!

Ja: Nikada bolje nije izgledala, što je starija, to bolje izgleda! Slažem se oko kose, pipnuh i videh je par puta. 

 

mt

 

Milica Todorović

Marko: Evo pravog primera nečega što super zvuči u teoriji ali u praksi nažalost tako ne ispadne. Pretpostavljam da je ideja bila sexy haljina na jedno rame, ali je generalni utisak prosto nedovršeno i nemaštovito.


Pretpostavljam da zbog nastupa nije stigla na krojačke probe ali se jasno vidi da haljina nije dobro fitovana, kao i da nema lep pad, rukav je prekratak, fali mu sužavanje, kaiš ne ide uz ovaj materija. Ali vidim i po njenom izrazu lica da je svesna svojih grešaka.

Ja: Ništa posebno! 

 

severinamp

 

Severina

Marko: Boginja lepote, zgodnoće i harizme. Meni ovaj styling govori da Severina može sve!  Iako je u pitanju vrlo jednostavan styling, upotpunjen ovom beyonce pletenicom, Severina prosto zrači.

Ovo je vrlo jednostavno, i viđao sam je milion puta u drastično boljoj garderobi, ali je svaki put jednako prelepa, draga i fascinantna.

Ja: Sve mi je vec viđeno, ne izgleda ubedljivo i originalno. Ume ona to bolje. 

 

viskovic

 

Marina Visković

Marko: Pošto znam ko je Marinin stilista, prosto nema šanse da pogreši. Ovo je cool, smelo, aktuelno, a opet drugačije, i isto kao kod Karleuše, komotno vidim da bi ovo obukla i neka svetska zvezda.

Marina je presexy devojka, i tako izgleda i u ovome a potpuno je obučena. Svaka čast!

Ja: Ne znam zasto, ali Marinin album toliko loše prolazi kod publike, a podjednako je dobar kao i njen stajling. Karleušina naslednica u svakom smislu!

 

Author: David ĆurčićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
David je rodjen 1998. godine, oduvek se izdvajao i nikada nije želeo da se uklopi. Posle 20. godina, David se još uvek nije promenio, čak je i negovao tu svoju različitost. David danas piše za dva portala, naš i portal Haos. Jedan je od popularnijih freelance kolumnista na ovim prostorima. Uživajte u njegovim tekstovima!